ЗА НАС

hammerБраварската работилница Хамер, работи и постои веќе 17 години. Формирана е во 1995 година и од тогаш е синоним за квалитет и професионализам за своите вработени но исто така и за бројни задоволни клиенти.

Работилницата се занимава со производство и трговија на производи од ковано железо. Материјалот за изработката е полно квадратно железо со димензии од 6x6mm до 30x30mm. Изработката на секој наш производ е рачна а со тоа и единствена по стил и дизајн.

Преку Хамер едноставно, лесно и брзо преточете ги Вашите замисли и идеи во врвно и професионално изработени дела!